ОСТАННІ НОВИНИ

Небайдужих просять допомогти врятувати життя 3-річній Яночці

|

У Янусі Дяківнич нейробластома 4 стадії, з метастазами у кістковий мозок та внутрішні органи. Дитина проходить лікування в Стамбулі (Туреччина) у клініці Аджібадем. Потребує пересадки кісткового мозку. Необхідна сума 200 тисяч євро. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила координатор благодійних проектів для дітей «Майбутнє України» Марта Левченко, передає кореспондент Львівського порталу.

yanusya

«Янусі капають 5 блок хімії. Капають, бо так захотіли сотні сердець, які побачили історію Януськи і дали їй шанс жити. В палаті повна тиша, сьогодні Яночка не бігає і не вередує, сьогодні вона не плете браслетики, сьогодні вона бореться і чемно терпить, в свої три роки вона знає, що коли капають хімію треба берегти сили, знає як виключати сигнал пікання датчиків при піднятті пульсу та тиску. І якщо дуже болить, то тихесенько нявчить як кошеня. А коли тошнить, то знає що треба глибоко дихати. Вона терпить, і рахує свої блоки.

29 листопада у неї останній блок і контрольне обстеження, МРТ і біопсія. І я знаю , що буде чудо! І Янка знає, бо буде сніг, і нам конче треба на санки)  До 29.11. нам необхідно 20500€. Прошу, підтримайте Янку, вона дуже-дуже класна. Вона так бореться! Вона вже показала чудеса, вона пережила всі прогнози медичних світил, і вона має ще багато сил, щоб боротися», – написала Марта Левченко.

Януся1

ЯНУСЯ РЕКВІЗИТИ
Приват банк Карта 5457 0822 8184 5714 Левченко Марта
PayPal: для Янусі
[email protected]

Банківські реквізити: ЧОБО «Майбутнє України»
п/р 26000347976 в ЧОД АТ «Райффайзен Банк Аваль»,
МФО 380805, Код ЭДРПОУ 37830229.
Призначення платежу: Благодійна допомога Дяківнич Яні

Перечислення тільки із закордону!
bank account in US
Beneficiary: 8221620753
name: Marta Levchenko
adress:Ukraine, Chernivtsi
bank of beneficiary: S.W.I.F.T. EXBSUAUXCHV UKREXIMBANK ( STATE EXPORT-IMPORT BANK OF UKRAINE) (CHERNIVTSI BRANCH) 183, GOLOVNA STR.,CHERNIVTSI,58000,UKRAINE
purpose of payment : help children Yana

https://www.youcaring.com/olha-rozanovsky-611460

Фото: www.future-ukr.org.ua, Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *