ОСТАННІ НОВИНИ

У містах Львівщини спеціальна робоча група перевірить стан ліфтів

|

У ЛОДА створили робочу групу спільно з представниками Головного управління Держпраці у Львівській області, яка перевірить технічний стан ліфтового господарства області. Про це повідомили в департаменті розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства облдержадміністрації, передає Львівський портал.

ліфт

За словами в. о. директора департаменту Назарія Романчука, уже проведено обстеження ліфтів Сихівського та Залізничного районів Львова.

«У результаті обстеження виявлено низку типових зауважень, що є характерними для всіх ліфтів: неопломбовані обмежувачі швидкості, відсутні вимикачі освітлення у шахтах і машинному приміщенні, несправна звукова сигналізація», – повідомив посадовець.

Окрім цього, за інформацією Назарія Романчука, непоодинокими є випадки наявності у машинних приміщеннях сторонніх предметів, зокрема обладнання кабельного телебачення, а у приямках ліфтів – сміття.

За підсумками проведеного обстеження – експлуатаційним організаціям дано доручення усунути виявлені недоліки для зменшення ризику травмування користувачів, запобігання нещасним випадкам та забезпечення належного технічного стану ліфтів

Як повідомив керівник профільного департаменту, обстеження проводитимуться в усіх містах обласного значення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *