ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині завершилася «Кленова арка-2016»

|

У п’ятницю, 18 листопада, на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Старичі, Львівська обл.) успішно завершилося багатонаціональне командно-штабне навчання «Кленова арка-2016». Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі МОУ Львів.

235

Маневри, які тривали близько двох тижнів, проходили під наставництвом канадських інструкторів за участю військовослужбовців Збройних Сил України, Литви та Польщі.

Україну на навчанні представили воїни десантно-штурмового батальйону 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ВДВ, що входить до складу приданих підрозділів Литовсько-Польсько-Української бригади.

236

В ході військового вишколу, який об’єднав понад двісті армійців із чотирьох країн світу, було злагоджено та синхронізовано процедури, порядок забезпечення і подальшого виконання завдань приданих до багатонаціональної бригади українського, польського і литовського батальйонів. Також військовослужбовці вдосконалили свої практичні навички під час проведення стабілізаційних та миротворчих операцій.

Під час церемонії закриття багатонаціональних навчань кращих військовослужбовці було нагороджено пам’ятними відзнаками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *