ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові зловмисники обікрали автомобіль, а потім збили його власника

|

Львівські патрульні затримали підозрюваних в крадіжці з автомобіля, які намагались втекти та наїхали на власника транспортного засобу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

1

Уночі, близько 1-ї години, патрульним надійшов виклик про трьох чоловіків, які зрізали ущільнювач скла на автомобілі Таврія та викрали набір інструментів.

Патрульні зв’язались із заявником, який повідомив, що підозрювані сіли в автомобіль ЗАЗ 968 та намагались наїхати на нього. Він вистрибнув на капот автомобіля та розбив йому лобове скло. Зловмисники проїхали декілька метрів та різко загальмували. Заявник впав на землю та пошкодив руку.

2

В цей час, з автомобіля вийшли двоє чоловіків та побігли в сторону вулиці Медової Печери, а водій автомобіля поїхав в сторону вулиці Личаківської.

Інспектори прибули на місце та разом з потерпілим поїхали на пошуки підозрюваних. Неподалік, на вулиці Пасічній, помітили двох чоловіків, заявник впізнав їх. Невідомих затримали.

3

А інший патруль знайшов автомобіль зловмисників на вулиці Личаківській. Водій залишив його, але попередньо накрив розбите лобове скло. В салоні транспортного засобу лежав викрадений набір інструментів заявника.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, експерта та швидку медичну допомогу для потерпілого. Від госпіталізації він відмовився.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *