ОСТАННІ НОВИНИ

Завершилося голосування за цікаві ідеї львів'ян щодо покращення свого міста

|

Вчора, 15 листопада, у Львові завершилося голосування за проекти на громадський бюджет Львова. Про це Львівському порталу повідомили  ініціатори конкурсу.

gromadskiy-proekt

Бюджет міських ініціатив дозволив мешканцям взяти участь в тому, як і де бюджетні кошти можуть використовуватися для поліпшення життя міста. Отож, мешканці мали можливість подавати свої проекти і голосувати за цікаві ідеї. Власне, 15 листопада завершилося голосування.

Так, у категорії «велоінфрастурктура» подано 3 проекти, у категорії «безпека та громадський порядок»  – 6, у категорії «дорожнє господарство» – 14, у категорії «енергозбереження» – 8, у категорії «комунальне господарство» – 37, у категорії «культура» – 8, у категорії «спорт» – 90, у категорії «транспорт» – 9, у категорії «навколишнє середовище» – 22, у категорії «освіта» – 21, тощо.

Проекти, які найбільше підтримають мешканці, будуть реалізовані з бюджету мiста. Загальний обсяг видатків на плановий рік, що планується спрямувати на реалізацію проектів, складає не менше ніж 16 000 000 грн (малий проект – від 20 000 до 200 000 грн; великий проект – від 200 001 до 3 000 000 грн).

Які проекти підтримали активні львів’яни – дивіться тут.

Фото: PB

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *