ОСТАННІ НОВИНИ

Під час боїв на Донбасі поранили двох українських бійців

|

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден з українських військовослужбовців не загинув, двоє отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційному центрі РНБО.

1

Луганський напрямок

Неспокійно було виключно у Попаснянському районі. Ворог випустив 8 мінометних мін поблизу Новозванівки та Новоолександрівки. Також у цих місцях і біля Катеринівки, бойовики стріляли з легкої зброї.

Донецький напрямок

Кількість обстрілів знизилася. Ворог зосередив вогонь по позиціях біля Авдіївки і випустив 46 мінометних мін, а також відкривав вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів. Ще одна збройна провокація відбулася в районі селища Луганське.

Маріупольський напрямок

Натомість тут кількість ворожих провокацій вдвічі більша, ніж на двох інших напрямках разом узятих. Неспокійно було майже всю добу по всій лінії фронту від Красногорівки до Широкиного – бойовики розпочали обстріли о першій ночі й стріляли з важкої зброї, що заборонена Мінськими домовленостями. Окупанти активно застосували артилерію по Широкиному, випустивши 74 снаряди 122-мм калібру. В районах Широкиного, Водяного, Талаківки, Лебединського і Славного зафіксований мінометний вогонь. Усього на цій ділянці фронту бойовики випустили 167 мін з мінометів калібром 82 та 120 міліметрів. Також у Павлополі вів обстріл позицій сил АТО снайпер бойовиків. Такі факти оприлюднив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко.

Фото: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *