ОСТАННІ НОВИНИ

На вірність Україні присягло ще 250 контрактників

|

У 184 Навчальному центрі понад 250 контрактників склали Військову присягу на вірність Українському народові. Про це Львівському порталу повідомили у медіа-групі Національної академії СВ.

162

Військовослужбовці військової служби за контрактом, які зараз проходять підготовку у 184-му Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного присягнули на вірність Українському народові.

Це ті громадяни, які свідомо обрали професію військового та уклали контракт із Збройними Силами України. Загалом у Центрі навчаються військовослужбовці з 24 областей нашої держави. У єдиному строю під час присяги злилося понад 250 вже повноправних військовослужбовців.

Командир навчального батальйону підполковник Сергій Вовк, особовий склад якого складав Присягу зазначив: «Протягом двох тижнів перебування в нашому навчальному центрі, більшість свого часу солдати проводять на стрільбищах та полігоні. Ми змінили підхід до навчання військовослужбовців, адже велика частина викладачів є учасниками бойових дій, і вони корегують навчальну програму до умов сьогодення. Попереду контрактників очікує курс фахової підготовки, після чого професійно підготовленими військовослужбовцями вони поповнять лави бойових частин Збройних Сил України».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *