ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура займається поверненням громаді Трускавця історичної будівлі

|

Дрогобицькою місцевою прокуратурою 11 листопада поточного року пред’явлено до господарського суду Львівської області позовну заяву в інтересах Трускавецької міської ради до приватного підприємства щодо повернення територіальній громаді туристичного міста пам’ятки культурної спадщини, відомої, як колишнє приміщення санстанції, що на провулку Тихому, 1 у місті Трускавці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

1

Дане приміщення, вартість якого на сьогодні складає майже 1,2 млн грн, з 2013 року перебувало в користуванні відповідача. З огляду на те, що приватне підприємство з червня поточного року припинило сплачувати орендну плату за його використання, прокуратурою подано до суду відповідний позов, у якому також поставлено вимогу стягнути з недобросовісного відповідача 43 тисяч гривень заборгованої орендної плати.

Крім того, прокуратурою встановлено порушення вимог чинного законодавства в діяльності Трускавецької міської ради при прийнятті у 2014 році рішення про включення вказаного об’єкта до переліку таких, що підлягають приватизації. Відтак Дрогобицькою місцевою прокуратурою підготовлено позов до суду з вимогою скасування протиправного рішення органу місцевого самоврядування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *