ОСТАННІ НОВИНИ

В ЛОДА поскаржились на недостатню кількість екіпажів поліції під час ліквідації негоди

|

Заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак повідомила, що на скерування великогабаритних автомобілів на місця відстою було відправлено 20 екіпажів патрульної і національної поліції, проте цього виявилось замало. Про це вона заявили сьогодні під час брифінгу, передає кореспондент Львівського порталу.

патрульні автомобілі

«Окрім снігоочисної техніки та техніки МНС, на території області працювало 20 екіпажів патрульної і національної поліції, але, як показала практика, це є недостатня кількість. Вчора керівництвом ОДА було прийняте рішення з 10 ранку скерувати всі великогабаритні транспортні засоби, які пересуваються на території області, на місця відстою, але через недостатню кількість екіпажів поліції повністю зорганізувати рух вантажівок на ці місця вдалось лише після обіду», – розповіла Ірина Гримак.

«Не спрацювали достатньо сьогодні служби, які за це відповідальні і можуть скеровувати транспорт в тому чи іншому напрямку. Тому нам довелося залучати додаткові екіпажі міста Львова, що зупиняли вантажівки для відстою з метою неускладнення руху легкового і громадського транспорту», додала заступник Олега Синютки.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *