ОСТАННІ НОВИНИ

Українська жіноча збірна з фехтування виборола «золото» на етапі Кубка світу в Китаї

|

Фехтувальниці Львівщини вибороли золоті медалі в командних змаганнях етапу Кубка світу в Китаї. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

fencing

У неділю, 13 листопада, в китайському місті Сучжоу завершилися командні змагання шпажисток у рамках чергового етапу Кубка світу. У складі національної збірної золоті нагороди отримали й дві вихованки львівської школи фехтування – Анфіса Почкалова і Ксенія Пантелеєва.

У турі прямого вибування українки стартували під сьомим номером у 1/16 фіналу, де в непростому поєдинку взяли гору над японками з рахунком 45:43.

Далі наші спортсменки залишили без медалей господарок турніру китаянок, завершивши зустріч з рахунком 35:45 на свою користь, а в півфіналі в напруженій боротьбі зуміли перемогти збірну Росії, відігравши свій пріоритет на останніх хвилинах бою.

Варто зазначити, що у фінальному поєдинку Україна – Південна Корея українки з самого початку вирвалися вперед і зуміли утримати це лідерство до кінця зустрічі, завершивши її з рахунком 43:32.

Вітання приймає й старший тренер команди львів’янин Андрій Орліковський.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *