ОСТАННІ НОВИНИ

Протягом дня комунальні служби прибирають міжквартальні та магістральні дороги

|

Робота щодо прибирання міста від снігу триває. Працює техніка, залучені двірники. В основному, розчищають міжквартальні та внутрібудинкові дороги. Також залучена техніка для розчистки магістральних вулиць. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

kov50388001-80a39f785f39d15dd903bdc4e788c4f3

«Зараз чистимо хідники, працюють двірники. Також залучаємо трактори до прибирання хідників. Техніка вже з’їхала, працювала вночі. Плануємо після обіду випустити піскосії, а вночі підмітальні машини», – розповіла Ірина Маруняк, голова Сихівської РА.

«Працює техніка, залучені до прибирання хідників трактори. В посиленому режимі працюють двірники. Зранку чистили хідники. В роботі 11 одиниць снігоприбиральної техніки. Працює 393 двірники», – розповів Олександр Удовенко, голова Шевченківської РА.

«Зараз працюємо по внутріквартальних дорогах, з 13.00 год переходимо на магістральні. Дороги підсипали, залучаємо грейдери, щітки, щоб розчистити сніг», – розповів Тарас Гнида, голова Франківської РА.

«Зараз вивозимо сніг з пішохідної зони. Працюють і двірники, і техніка», – розповів заступник голови Галицької РА Андрій Зозуля.

«Наразі працює 18 одиниць техніки. Працюють піскосії та грейдери очищають проїжджу частину при бордюрах. Уся техніка спрямована на внутрішньоквартальні вулиці. Двірники очищають хідники та прибудинкову територію», – зазначила Банах Надія, голова Залізничної РА.

«Працює 9 одиниць техніки, також залучені двірники до прибирання внутрішньоквартальних вулиць. Дороги підсипають, також працюють грейдери, щоб розчистити сніг», – відзначив Іван Лозинський, голова Личаківської РА.

Нагадаємо, станом на 7 годину ранку в місті до механізованого прибирання було залучено 99 одиниць снігоприбиральної техніки. За даними синоптиків, від суботи у місті випало 107% від місячної норми опадів.

Фото: ЛМР

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *