ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині у чоловіка вилучили сім поліетиленових пакетів з наркотиками

|

Працівники Золочівського відділу поліції під час профілактичного відпрацювання вилучили наркотичні речовини у 43-річного місцевого мешканця. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

наркотики

У Золочівському районі, 11 листопада, під час профілактичного відпрацювання, працівники поліції Золочівського відділу поліції виявили та вилучили у 43-річного жителя одного із сіл Золочівського району 7 поліетиленових пакетів, частково заповнених подрібненою речовиною рослинного походження коричневого кольору, та 3 пластмасові пляшки ємкістю близько 0,6 л, які були заповнені рідиною зеленувато-коричневого кольору з різким запахом ацетону. Вилучене скеровано для проведення експертизи.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *