ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова завітає відома німецька письменниця Ґабріела Кубі

|

До Львова 16-17 листопада завітає відома німецька письменниця, соціолог, публіцист Ґабріела Кубі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

677245_46_gn_21_341

У середу, 16 листопада, Філософсько-богословський факультет УКУ запрошує на відкриту зустріч з Ґабріелою Кубі. Тема зустрічі –  «Ґендер: виклики та перспективи». Зустріч триватиме з 16:30 до 18:30 у конференц-залі (вул. Хуторівка, 35а).

У четвер, 17 листопада, Ґабріела Кубі зустрінеться з освітянами у Львові. Тема зустрічі: «Ґендерна перспектива: виклики і загрози». Зустріч відбудеться у Львівській міській раді. Початок зустрічі – 15.30.

Протягом 19-21 листопада Ґабріела Кубі перебуватиме у Києві.

Детальніша інформація тут: http://velychlviv.com/lviv-vidvidaye-avtor-bestseleru-globalna-seksualna-revolyutsiya-rujnuvannya-svobody-v-im-ya-svobody/

Довідка

Ґабріела Кубі народилася і проживає в Німеччині, мати трьох дітей. За освітою – соціолог. Як автор книжок і промовець, порушує проблемні питання сучасного суспільства і вказує вихід з них через навернення до християнських цінностей.

1998 року опублікувала свою першу книжку «Мій шлях до Марії ‒ силою цілющої віри», потім вийшли друком «Гаррі Поттер: Глобальний ривок в окультне язичництво» (2002), «Ґендерна революція ‒ релятивізм у дії» (2006), «Одержавлення освіти: На шляху до нової ґендер-людини» (2007), «Глобальна сексуальна революція: Руйнування свободи в ім’я свободи» (2012), «Ґендер – нова ідеологія руйнує сім’ю» (2014).

Фото:Credo

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *