ОСТАННІ НОВИНИ

12-та «Ніч у Львові» зібрала 10 тисяч відвідувачів

|

З 11 до 13 листопада у Львові проходив традиційний промоційно-туристичний проект «Ніч у Львові». Багато місць було вперше відкрито для загалу. Загалом протягом трьох ночей локації відвідало понад 10 тис осіб. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

ніч

У п’ятницю, 11 листопада, о 19:00 год. у кав’ярні «Світ кави» відбулася презентація  сучасного та іронічного путівника містом Awesome Lviv.

Awesome Lviv – це третє видання в популярній серії англомовних путiвникiв «Основ». Перше видання Awesome Ukraine представляє Україну свiтовi без пафосу, з іронією та зі здоровим патріотизмом. Унiкальний англомовний довідник знадобився усім, кому бракувало оригінальної інформації про Україну. У книзі ви знайдете посилання на основні історичні події, відомих і талановитих жителів, мистецтво, культуру, спорт, літературу, традиції і навіть улюблену вуличну їжу львів’ян.

А у суботу хедлайнером «Ночі у Львові» була екскурсія в Олеський замок, де на відвідувачів чекали і екскурсії, і частування, і прев’ю до проекту «Колискові для Олекси».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *