ОСТАННІ НОВИНИ

Як комунальники борються із сніговою стихією у Львові

|

Як повідомив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Сергій Бабак, станом на 13.30 год до прибирання міста залучено орієнтовно 120 одиниць техніки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1

«До прибирання в місті залучено 120 одиниць техніки із 144 одиниць, які маємо. Громадський транспорт працює в режимі вихідного дня. На лініях курсує 45 трамваїв та 45 тролейбусів. Значних зупинок в русі транспорту не було, поодинокі зупинки на 5-10 хв одразу ж ліквідовувались, виїжджала техніка і розчищала дорогу та трамвайні колії. Виїзди та в`їзди у місто також доступні», – розповів Сергій Бабак.

2

«Всі дороги в місті проїзні. Були незначні ускладненні на вул. Шевченка та вул. Вітовського – Сахарова, пов’язані з ДТП. Причина ДТП – водій виїхав на літній резині. Загалом ситуація по місту контрольована, громадський транспорт курсує», – додав перший заступник міського голови Львова Віктор Пушкарьов.

3

Як повідомили керівники районних адміністрацій міста, протягом дня в місті працює снігоприбиральна техніка. Також до роботи залучені двірники. Критичних ситуацій по місту нема, магістральні дороги розчищені, міжквартальні дороги наразі опрацьовують.

У Франківській районній адміністрації повідомили, що протягом дня працює 11 одиниць снігоприбиральної техніки. Залучено до прибирання 420 осіб. У Личаківському районі зараз працює 17 одиниць снігоприбиральної техніки. «Заторів нема, магістральні дороги розчищаємо. До прибирання також долучаються підприємства», — розповів Іван Лозинський, голова Личаківської РА.

У Шевченківському районі до механізованого прибирання залучено 11 одиниць техніки. «Всі на роботі. До прибирання залучено понад 370 осіб. Регулярно підсипаємо дороги до лікарень на вул Миколайчука та вул Орлика», — додав Олександр Удовенко, голова Шевченківської РА.

У Залізничному районі до прибирання вдень залучено 18 одиниць техніки та 400 осіб. Як додала Надія Банах, голова Залізничної РА, магістральні дороги почищені, також техніка попрацювала біля автостанцій. Робота триватиме впродовж цілого дня.

«Техніка працювала вночі, зараз також працює. Магістральні вулиці прибрали. Деякі хідники ЛКП чистили тракторами. Двірники працюють цілий день», — розповів Андрій Зозуля, заступник голови Галицької районної адміністрації.

«Дороги всі прогорнули. Вночі працювало 13 одиниць техніки, зараз працює 15. Також працюють двірники. Вночі сніг прогортали двічі і посипали. Будемо працювати до вечора. Вночі використали 140 м куб піскосуміші», — розповіла Ірина Маруняк, голова Сихівської РА.

Нагадаємо, відстежити роботу снігоприбиральної техніки в режимі он-лайн можна на сайті: http://lviv.art-security.com/

Фото: ЛМР, Варта 1

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *