ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни можуть стежити в режимі он-лайн за роботою снігоприбиральної техніки

|

У Львові запустили сервіс, на якому можна в он-лайн режимі відстежувати роботу комунальної снігоприбиральної техніки. Сервіс – http://lviv.art-security.com/report/graph. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

snigopribiralna-tehnika

На сервісі відображено звіт роботи комунальної техніки за добу. Також є вкладка «мапа», де в режимі он-лайн можна спостерігати за роботою техніки.

Водночас, як повідомили на «гарячій» лінії міста, станом на 7 год ранку в місті для посипання доріг комунальні служби використали майже 600 м куб піскосуміші. Також на «гарячу» ліній міста надійшло одне звернення про падіння дерева на вул. Пасічній, 62а. Комунальники вже виїхали на місце.

У Галицькому районі до механізованого прибирання було залучено 2 підмітальні машини, 5 піскорозкидувачів, 1 навантажувач. Використано 75 м куб піскосуміші. У Франківському – 4 піскорозкидувачі, 1 навантажувач, 2 трактори. Використано 100 м куб піскосуміші. У Залізничному районі – 2 грейдери, 4 підмітальні машини, 4 піскорозкидувачі, 1 навантажувач, 3 трактори. Використано 90 м куб піскосуміші. У Шевченківському районі – 3 підмітальні машини, 4 піскорозкидувачі, 1 навантажувач, 2 трактори. Використано 48 м куб піскосуміші. У Личаківському районі – 4 підмітальні машини, 7 піскорозкидувачів, 1 навантажувач, 4 трактори, використано 100 м куб піскосуміші. У Сихівському районі – 2 підмітальні машини, 5 піскорозкидувачів, 1 навантажувач, 6 тракторів. Використано 170 м куб піскосуміші.

Синоптики прогнозують снігові опади протягом дня. Відтак, мешканців міста просять не паркувати машини у недозволених місцях, аби не створювати перешкод у роботі комунальної техніки. Усіх просять бути максимально обережними і без необхідності не виїжджати власним транспортом.

 

Фото: Львівські новини

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *