ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові впіймали наркодилера із Київщини

|

У Львові зупинили авто за відсутність підсвітки номерного знаку, а з’ясувалося, що в салоні наркодилер із Київщини, який уже чотири роки перебуває у розшуку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

52

За даними правоохоронців, в ніч на 11 листопада на вулиці Науковій патрульні помітили позашляховик Chevrolet Captiva у якого не горіла підсвітка номерного знаку. Інспектори зупинили автомобіль. У водія були явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Документи чоловік відмовився надати, тому для встановлення особи його запросили до Франківського відділу поліції. Там з’ясували, що 46-річний чоловік мешканець Київської області і перебуває у розшуку Києво-Святошинського відділу поліції з 2012 року.

Порушника розшукують за повторно вчинені злочини у сфері обігу наркотичних засобів за ч.2 статтей 309 та 307 Кримінального кодексу. Відтак патрульні передали його працівникам карного розшуку, а також склали постанову за керування без документів та протокол за керування у нетверезому стані. Результат огляду на стан сп’яніння – 1,0 проміле.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *