ОСТАННІ НОВИНИ

На Стрийщині чоловік зберігав у себе вдома урожай марихуани

|

На Львівщині поліцейські вилучили у місцевого мешканця патрони, наркотичні засоби та урожай марихуани. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

marehuana

Працівники Стрийського відділу поліції 10 листопада провели санкціонований обшук у помешканні 42-річного місцевого мешканця.

«У квартирі було виявлено та вилучено два предмети, схожі на кастети та набої до зброї, скляну ємність та полімерні пакетики  з подрібненою речовиною рослинного походження,  блістери з надписом «Subutex» та інше. Як пояснив господар  помешкання,  ця речовина – марихуана, яку він сам вирощував», – розповів очільник Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), частинами 1 та 2 ст. 263 ( Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування, вилучені під час обшуку наркотичні речовини скерували для проведення  експертизи.

Фото: Like.Sumy.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *