ОСТАННІ НОВИНИ

Садовому закинули лобіювання інтересів сміттєвої мафії

|

Ініціатива запустити на території «Сільмашу» (вул. Шевченка, 327-г) запустити сміттєсортувальну лінію –це потурання сміттєвій мафії, оскільки проблеми зі сміттям у Львові це не вирішить. Про це під час сесії 10 листопада заявив депутат Маркіян Лопачак, передає кореспондент Львівського порталу.

smittya

Так, під час обговорення питання №76 порядку денного сесії “Про надання ЛКП “Транспортна фірма “Львівспецкомунтранс“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 327-г”, депутат Маркіян Лопачак заявив, звертаючись до міського голови Львова (який відсутній у сесійній залі):

«Ви зараз лобіюєте інтереси сміттєвої мафії. У всьому світі заробляються гроші на переробці сміття…Ви сміттєсортувальною лінією проблеми зі сміттям не вирішите. І де міський голова? Він сповідається, знову відкриває форум якийсь? Вже міський голова довів – ні чорта він зробити не може! Чого ви не можете сісти за стіл переговорів і поставити крапки над «і»? Питання треба вирішувати в комплексі. Утилізація, все решта, де сортуватися буде? Не вводьте людей в оману!», – обурився міський обранець.

Нагадаємо, сьогодні громада Львова закликала депутатів не голосувати це питання, оскільки є ризик, що незабаром на 10 га території «Сільмашу» може повстати сміттєпереробний завод.

Також сьогодні губернатор Львівщини повідомив про 3 земельні ділянки, де можна звести сміттєпереробний завод у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *