ОСТАННІ НОВИНИ

В Україну суне снігова хуртовина. Оголошено штормове попередження

|

Український Гідрометцентр оголосив штормове попередження у зв’язку із активним циклоном, який насувається на Україну, передає кореспондент Львівського порталу.

26

За даними синоптиків,13 листопада активний циклон зумовить складні погодні умови: у Київській, Житомирській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій областях. Очікуються сильні снігопади та хуртовини, снігові замети, утворення снігового покриву висотою 15-25 см, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

У Черкаській, Полтавській та Кіровоградській областях очікується дощ з переходом в мокрий сніг, місцями сильні опади, подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця.

У південних, східних та Дніпровській областях сильні дощі. В той же час в Україні спостерігатиметься посилення швидкості вітру до 15-20 м/с, на півдні, а на заході місцями до 25 м/с.

Зима прийде і на Львівщину. За даними Gismeteo, у суботу зберігатиметься плюсова температура, дощитиме, а вже надвечір можливий сніг із дощем. Натомість у неділю стовпчики термометра опустяться до трьох градусів морозу та очікуються опади у вигляді снігу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *