ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова їде міністр екології

|

Завтра на Львівщині з робочою поїздкою перебуватиме міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак. Про це йдеться на сайті Міністерства, передає кореспондент Львівського порталу.

Остап Семерак

Під час візиту Остап Семерак об 11.00 відвідає перший в Україні завод, який  запровадив  сучасну європейську технологію з переробки люмінесцентних ламп ДП «Боднарівка» Львівського КП «Зелений Львів» (с. Муроване). Заплановано офіційний запуск роботи лінії з переробки ртутновмістних ламп виробництва шведської фірми «MRT System International AB».

Нагадаємо, що тривалий час завод не міг працювати через неможливість отримання ліцензії на поводження із небезпечними відходами. З прийняттям Урядом 13 липня 2016 року Нових ліцензійних умов підприємство змогло завершити процес оформлення всіх дозвільних документів і отримало можливість повноцінно працювати.

О 14.00 відбудеться зустріч Міністра екології та природних ресурсів України Остапа Семерака із студентами Львівського національного університету імені Івана Франка, під час якої Міністр прочитає лекцію на тему: «Світ змін. Виклики третього тисячоліття: клімат, повітря, вода» та поспілкується зі студентами про екологічне майбутнє України та світу. Лекція відбудеться в актовій залі за адресою: м. Львів, вулиця, Університетська, 1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *