ОСТАННІ НОВИНИ

Учора у Львові та області під колеса авто потрапило четверо осіб: один – помер, інші - в реанімації

|

Учора, 8 листопада, під колеса автомобілів потрапило чотири людини на Львівщині: двоє дорослих, один  з яких помер, та двоє дітей, які перебувають на лікарняних ліжках. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

швидка

О 14:20 год. у Львові на вул. Ряшівській, 44-річний водій легкового автомобіля “Сітроен С5”, житель с. Старе Село Пустомитівського району, скоїв наїзд на 16-річного пішохода. В результаті ДТП пішохід отримав травми – госпіталізований в реанімаційне відділення Львівської МДКЛ.

Так,  о 18:55 год. в с. Червоне Золочівського району 30-річний водій легкового автомобіля  ВАЗ-2110, скоїв наїзд на 44-річного пішохода, внаслідок чого останній отримав травми, госпіталізований у реанімаційне відділення Золочівської ЦРЛ. У водія взято кров на етанол.

О  20:40 год. на автодорозі  Львів-Краковець між с. Ямельня та с. Домажир Яворівського району невідомий водій керуючи невстановленим автомобілем здійснив наїзд на пішохода чоловічої статі віком 30-35 років, якого з тілесними ушкодженнями доставлено у Новояворівську лікарню №1, де він від отриманих травм помер. Труп доправлено в морг. Проводяться заходи по встановленню автомобіля та особи яка ним керувала.

О  18:00 год. у Львові по вул. Зелена – Сихівська 64-річний водій легкового автомобіля “Рено Меган” скоїв наїзд на 10-річного пішохода, якій отримав травми та доправлений у  реанімаційне відділення Львівської ОДКЛ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *