ОСТАННІ НОВИНИ

Нині люди йдуть на злочин, тому що не мають за що купувати у магазинах, - Пузиревський

|

Начальник Управління патрульної служби поліції Львова Антон Пузиревський виступив 8 листопада на сесії Львівської обласної ради і поінформував про роботу патрульних і боротьбу зі злочинністю, передає Львівський портал.

puzirevskiy

За його словами, нині є невеликий недобір кадрів. «Сьогодні кількість наших працівників становить 724 особи, недокомплект – 88 осіб», – зазначив Антон Пузиревський.

Також він повідомив, що у парку патрульних є 24 розбитих автомобілі: «На даний момент патрульна поліція використовує 53 транспортних засоби, з них 14 використовуються на дорогах державного значення. Водночас є 24 розбитих автомобілі».

На питання депутатів, чому, на його думку, на Львівщині на 16% зросла злочинність, Антон Пузиревський відповів: «Якщо говорити про загальну ситуацію в країні – війну, соціальний стан людей,  то ще рік тому до нас потрапляли особи, які вже притягалися до кримінальної чи адміністративної відповідальності, а тепер люди йдуть на злочин, тому що не мають за що придбати той чи інший товар. А з дрібничок все і починається…».

Фото: РБК-Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *