ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині шукають водія вантажівки, який здійснив смертельну ДТП

|

На Львівщині поліцейські встановлюють обставини ДТП на автодорозі Львів – Краковець, під час якої загинув невідомий пішохід. Винуватець наїзду водій вантажівки утік. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Національної поліції Львівщини.

ДТП

За даними від правоохоронців, встановлюють особу водія вантажівки, котрий 8 листопада близько 20.30 на автодорозі Львів – Краковець поблизу села Ямельня Яворівського району здійснив наїзд на пішохода та втік з місця пригоди, а також особу загиблого пішохода.

Виїздом слідчо-оперативної групи було встановлено, що близько 20.30 на автодорозі Львів – Краковець водій вантажного автомобіля білого кольору з тягачем здійснив наїзд на пішохода та втік з місця пригоди. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм помер у лікарні міста Новояворівськ.

Правоохоронці встановлюють особу загиблого пішохода. Його прикмети: вік 30-35 років, зріст 182 см, волосся світло-русяве, на правому бедрі татуювання «I love you Н». Був одягнений у куртку темно-зеленого кольору, сині джинси та чорні кросівки.

Прохання до всіх, хто може допомогти встановити особу загиблого пішохода, обставини ДТП та особу водія-втікача звертатись на оперативну лінію 102 або у Яворівський відділ поліції за тел. 0673535819.

Як відомо, учора у Львові та області під колеса авто потрапило четверо осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *