ОСТАННІ НОВИНИ

Через зловмисників на Личаківському цвинтарі посилять відеонагляд

|

На Личаківському цвинтарі планують посилити  відеоспостереження. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

lichakivske-kladovishhe

Зокрема, до кінця року планують влаштувати ще три відеокамери, збільшивши їх загальну кількість до 20 одиниць. Зокрема, відеонаглядом планують охопити підхід з боку Марсового поля та Польський військовий цвинтар. Загалом, відремонтовано і всю систему відеоспостереження.

«Додатково укладаємо угоду на встановлення ще 3 камер у місцях перехоплення, тобто, якщо зловмисник попадеться не на першу камеру, то щоб попався на другу. Адже, протягом 2014-2015 років було близько 15 затримань, в більшості випадків допомогли відеокамери. Були випадки, що злочинні, за рішенням суду, покарані, були і тюремні ув’язнення за крадіжки, за спроби крадіжок», – розповів директор ЛКП «Музей-заповідник «Личаківський цвинтар» Михайло Нагай.

Також він додав, що в цьому році завдяки відеоспостереженню вдалось затримати чоловіка, який викрадав зелені насадження, придбані для озеленення території. «Він викрав і куплені за наші гроші рослини, і на приватному об’єкті висмикнув кілька туй. Його затримали, передали правоохоронним органам, триває слідство. Також було затримано чоловіка в стані наркотичного сп’яніння, який знімав кільця з гробниць. Ми передали його правоохоронним органам, але його чомусь відпустили», – розповів Михайло Нагай.

Під відеонаглядом перебувають поховання Героїв АТО та Героїв Небесної Сотні.

Фото: travel.lviv.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *