ОСТАННІ НОВИНИ

У четвер в облраді Львова засідатиме комісія, що затвердить перші компенсації для бійців-добровольців

|

Перший заступник голови Львівської обласної ради Парасковія Дворянин під час сесійного засідання 8 листопада поінформувала присутнім про те, що створено комісію з визнання бійців-добровольців АТО. Уже цього четверга, 10 листопада, о 15.00  в каб. 307 відбудеться перше засідання цієї комісії, повідомляє прес-служба Львівської облради.

ато

Як наголосила Парасковія Дворянин, важливо зараз максимально розповсюдити інформацію в районах та містах області про початок роботи комісії з визнання бійців-добровольців.

«Ми хочемо, що і депутати, і представники влади на місцях допомогли активізувати цю роботу, щоб наші захисники зверталися до нас за належною їм матеріальною допомогою і визнанням їх статусу – учасника бойових дій», – зазначила перший заступник голови облради.

За її словами, станом на зараз до Центру допомоги учасникам АТО при Львівській обласній державній адміністрації подано 8 заяв.

Нагадаємо, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин підписав розпорядження про склад  комісії з визнання бійців-добровольців АТО. Очолила комісію перший заступник голови облради Парасковія Дворянин. Директор департаменту соціального захисту  Василь Мартиняк – секретар. Також до складу комісії увійшли представники обласної ради, учасники та/або ветерани АТО, представники громадських організацій, які надають підтримку військовим підрозділам у зоні проведення АТО.

Львівська обласна рада 13 вересня цього року прийняла рішення «Про визнання бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на сході України».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *