ОСТАННІ НОВИНИ

Погодили нові територіальні громади Пустомитівського та Стрийського району

|

Сьогодні під час пленарного засідання Львівської облради, депутати погодили зміни до проекту перспективного плану спроможних територіальних громад Пустомитівського району. За відповідне рішення проголосувало 62 депутати. Про це із сесійної зали передає кореспондент Львівського порталу.

202

Згідно із рішенням, у Пустомитівському районі буде створено шість громад – Пустомитівська, Щирецька, Давидівська, Солонківська, Мурованська та Підберізецька громади.

Після цього депутатами було погоджено чотири нові громади Стрийського району, замість колишніх 10-ть.

Зокрема погоджено Стрийську та Моршинську міські громади, Дашавську селищну громаду та Грабовецьку сільську громаду.

До цього у межах Сколівського району прийняли рішення про утворення шести об’єднаних територіальних громад: Сколівську міську, Тухольківську, Козівську, Завадівську сільські, Верхньосиньовидненську, Славську селищні громади.

Як відомо, 25 жовтня, депутати Львівської обласної ради під час сесійного засідання схвалили зміни до проекту Перспективного плану спроможних територіальних громад Жовківського та Яворівського районів.

Раніше Львівський портал повідомляв, що у мерії вирішили продати землі Рясне-Руської, які не належать місту: Продати не своє. Чергова земельна афера львівських чиновників на 140 мільйонів?

Також, що Львівська агломерація «проковтне» Рудно, Винники, Брюховичі та найближчі села?

Тепер проект Перспективного плану Львівщини передадуть до Кабінету Міністрів України для прийняття відповідного рішення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *