ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали чоловіка, який мав при собі марихуану

|

На Львівщині правоохоронці викрили чоловіка з марихуаною. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

marihuana

У Золочеві під час профілактичного відпрацювання міста увагу правоохоронців привернув чоловік, котрий о четвертій годині ночі прогулювався біля міського парку. Підійшовши ближче, поліцейські помітили, що він поводиться неадекватно та, ймовірно, перебуває у стані наркотичного сп’яніння.

Правоохоронці встановили особу чоловіка – ним виявився 24-річний мешканець Тернопільської області. Під час поверхневого огляду працівники карного розшуку Золочівського відділу поліції виявили та вилучили у нього десять згортків, у яких містилась речовина рослинного походження, схожа на марихуану. Вилучені згортки скеровано на експертизу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Проводиться досудове розслідування.

Фото: Файне місто

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *