ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські поліцейські знайшли в автомобілі прикарпатця наркотики на півмільйона гривень

|

У Львові поліцейські перекрили канал надходження наркотиків. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

pm355image006

Працівники управління з обслуговування Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України спільно з працівниками Залізничного відділу поліції міста Львова вилучили більше тисячі нарковмісних таблеток «Субутекс».

pm474image004

«До оперативників надійшла інформація про канал постачання таблеток «Субутекс». Ми встановили, що налагодив міжрегіональний канал постачання наркотичних засобів 28-річний мешканець міста Калуш. Він купував препарати на Прикарпатті для подальшого збуту на Львівщині. Спільно з працівниками Залізничного відділу поліції міста Львова ми затримали зловмисника та вилучили більше тисячі нарковмісних таблеток», – повідомив заступник начальника управління підполковник поліції Олександр Міщанинець.

pm794image008

Правоохоронці 7 листопада зупинили автомобіль ВАЗ-2114, яким керував зловмисник. Під час санкціонованого обшуку було вилучено тисячу вісімдесят таблеток «Субутекс». Вартість препаратів за цінами «чорного ринку» становить понад півмільйона гривень.

Проводяться слідчі дії, вирішується питання правової кваліфікації злочину. Вилучені препарати скеровано на експертизу.

Фото: ГУНП у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *