ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні із Польщею вилучили сім автомобілів

|

На кордоні із Польщею митники вилучили сім автомобілів, обладнаних сховищами для перевезення сигарет. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС України у Львівській області.

митники

Упродовж останніх вихідних працівники Львівської митниці ДФС зафіксували вісім випадків незаконного переміщення понад 6 тис. сигарет та вилучили сім автомобілів, у яких їх було приховано.

У всіх випадках сигарети намагались вивезти в Республіку Польщу.

Як правило, для перетину кордону громадяни обирали смугу руху «зелений коридор» та використовували автомобілі на іноземній реєстрації. Для приховування сигарет громадяни використовували спеціально обладнані сховища, або конструктивні порожнини автомобілів, що утруднювало виявлення таких товарів. Серед порушників – громадяни Польщі та України.

Загалом, окрім сигарет, вилучено автомобілі: «CHRYSLER VOYAGER», 2002 р.в., «OPEL COMBO-С», 2002 р.в., «ВАЗ 21093», 1997 р.в., «Volkswagen lt 35» 1998 р.в., «Citroen jumpy» 2000 р.в., «Dodge» 2001, Volkswagen » 2000 р.в.

Найбільше пачок сигарет – 3580 – приховав гр. України в автомобілі «Volkswagen lt 35».

За фактами контрабанди складено протоколи. Товар та транспортні засоби вилучено. Їх вартість буде встановлено додатково. Справи скеровано до суду, який і визначить міру покарання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *