ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні із Польщею контрабандист вдягнув сигарети у панчохи

|

Громадянин України намагався приховати від митного контролю понад 3,5 тис. пачок сигарет  попередньо помістивши їх у панчохи. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС.

1

Сьогодні, 6 листопада, в зону митного контролю  пункту пропуску «Угринів-Долгобичув» для виїзду в  Республіку Польщу смугою руху «зелений коридор» прибув автомобіль  під керуванням громадянина України.

Під час візуального огляду автомобіля  в митників виникла підозра про наявність у ньому товарів, що переміщуються з приховуванням від митного контролю.

Автомобіль  скерували в місце поглибленого огляду, де в конструктивних порожнинах під обшивкою даху автомобіля,  митники та прикордонники знайшли 3580 пачок сигарет різних марок. Попередньо зловмисник запарував їх у панчохи.

Так громадянин  вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю,  тобто з використанням спеціально виготовленого сховища. Тож окрім сигарет, за  ознаками порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст.483 Митного кодексу України, митники вилучили автомобіль «Volkswagen lt 35»  1998 р.в.

За цим фактом, складено протокол про порушення митних правил, справу скерують до суду, який і визначить покарання.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *