ОСТАННІ НОВИНИ

Знайдений біля Києва арсенал зброї виявився муляжом

|

Знайдена у Бориспільському районі на Київщині схованка зброї насправді є складом макетів столичного інтернет-магазину «Парабеллум». Про це повідомив власник магазину Геннадій Конєв, передає Українська правда.

zbro

Він викликав поліцію, щоб зафіксувати факт крадіжки.

«Це якийсь безпредєл. Ми викликали поліцію, щоб вони зафіксували порушення, тому що в нас покрали товари побутового вжитку. Забрали будівельний інструмент, зарядні пристрої, навіть ложки і миски вкрали. Ми були на місці, з адвокатом вчора 5 годин стояли під дверима, але мене так і не впустив прокурор», – розповів Конєв.

Він додав, що в приміщенні порозбивали відеокамери.

«У нас свідок є – охоронець, якого тримали під автоматом. Усе забрали. Протокол вилученого нам не дали, хоч ми просили у прокурора. БТР мій знов перевіряють, якому багато років, на який є всі документи», – сказав Конєв.

Як розповіла працівник магазину Олена, уся вилучена «зброя» є просто макетами і не несе жодної небезпеки.

«Усі товари у нас вже були перевірені-переперевірені, вони знають, що все деактивовано і за законом після порізки це вже не називається зброєю – це є товари народного вжитку, макети масогабаритні. На усі ці макети є документи, надані Науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС, також є документи про результати попередніх обшуків», – сказала Олена.

Вона додала, що весь товар, який показали на фото правоохоронці, офіційно продається в магазині «Історична зброя» у Києві і через сайт магазину.

Вона додала, що товари з їхнього магазину купували навчальні центри, школи для навчання поводженню зі зброєю, любителі, телевізійники для зйомок тощо.

На одному зі знімків, опублікованих на сайті прокуратури, видно розрізаний снаряд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *