ОСТАННІ НОВИНИ

Під Києвом знайшли підземне сховище, «нафаршироване» арсеналом зброї та боєприпасів

|

Працівниками Київської місцевої прокуратури спільно із співробітниками Департаментів кіберполіції та карного розшуку Національної поліції України у передмісті столиці виявлено підземне сховище з великим арсеналом зброї та боєприпасів. Про це повідомляє прес-службі Прокуратура Києва, передає Львівський портал.

1

Схованка була облаштована у підземному бункері на території дачного поселення у Бориспільському районі на Київщині.

2

Під час обшуку, який проводився із залученням фахівців вибухово-технічної служби та кінологічного центру, правоохоронці виявили 60 предметів зовні схожих на ракети до установок Град, 2 предмети схожі на знаряддя до БМП (бойової машини піхоти), 4 предмети схожі на боєприпаси до ПЗРК (переносного зенітно-ракетного комплексу), близько 200 одиниць зброї схожих на протитанкові міни, СПГ (станковий протитанковий гранатомет), РПГ (ручний протитанковий гранатомет) та бронебійні снаряди. Також у приміщенні виявлено бронетранспортер.

3

Наразі обшуки тривають. Після їх завершення вилучені предмети будуть направлені на експертизу.

В рамках досудового розслідування, розпочатого за ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), встановлюється канал надходження виявленого арсеналу.

Фото: kyiv.gp.gov.ua

Відео: МВС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *