ОСТАННІ НОВИНИ

Дельфінарій «Оскар» відсвяткував свій перший день народження, здійснюючи мрії дітей

|

З нагоди свого першого дня народження Розважально-оздоровчий комплекс «Оскар» влаштував благодійне свято «Долонька до долоньки», на яке запросив маленьких сиріт, дітей бійців АТО та з малозабезпечених сімей з усієї Львівщини, передає кореспондент Львівського порталу.

dsc_0605

dsc_0651

dsc_0680

«Свою першу річницю ми вирішили святкувати по-особливому – влаштувати свято власне  для нашого підростаючого покоління із соціальних категорій. Нам важливо у цей складний час підтримувати таких дітей, приділяти їм увагу, дарувати їм свою турботу та любов. Усі ці діти – діти України. Вони наше сьогодення і майбутнє, тому ми повинні подбати про них і забезпечити їм щасливе дитинство. А дельфіни та морські котики це якраз ті чудові створіння, які здатні піднімати настрій, заряджати позитивом і дарувати потребуючим дітлахам щастя», – зазначила менеджер зв’язків з громадськістю та ЗМІ дельфінарію «Оскар» Світлана Радішевська.

dsc_0688

dsc_0709

У рамках благодійної акції на своє свято дельфінарій запросив загалом 400 маленьких громадян, серед яких будуть присутні сироти, дітки з малозабезпечених та багатодітних сімей, інтернат-вихованці, які знаходяться під опікою Гарнізонного храму Свв. Апп. Петра і Павла. Також приїхали діти бійців та загиблих в АТО, дітки Героїв Небесної Сотні, якими опікуються проект «Мій тато захищає Україну», а також діти-переселенці зі сходу України та анексованого Криму, яким опікується Радник Міністерства соціальної політики з питань внутрішньо переміщених осіб у Львівській області Оксана Яковець. На благодійне свято також запросили бійців АТО, які зараз проходять лікування в Центрі медичної реабілітації та санаторного лікування «Трускавецький».

dsc_0728

dsc_0780

Запрошеним гостям подарували святкову виставу, яка була насичена захоплюючими трюками тренерів, веселих дельфінів та морських котиків. Перед виставою їх розважатимуть веселі аніматори. Під час самої шоу-вистави на запрошених глядачів чекав сюрприз, який дельфінарій спеціально для них підготував з нагоди свята. Дельфіни намалювали картину, а морський котик Міша обрав людину, яка отримала цей малюнок в подарунок. Відтак щасливим володалем шедевру стала маленька онковора дівчинка. І насамкінець, після вистави на дітлахів чекали чудові подарунки та солодощі.

dsc_0920

dsc_0944

Окрім того, в рамках акції «Долонька до долоньки», дельфінарій реалізував мрію 17-річної сироти Віри. Вона давно мріяла поплавати з дельфінами і сьогодні їй це вдалося.

«Я дуже щаслива, це дуже круто! Дельфіни дуже милі, вони розуміють людей, посміхаються. Ці тварини дуже відчувають людську енергетику. Я дуже хотіла з ними поплавати і сьогодні це нарешті сталось. Сподіваюсь, що колись мені ще випаде нагода поплавати з дельфінами ще раз», – розповіла Віра.

dsc_0807

Фото: Соломія Григор’єва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *