ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян просять пожертвувати гроші для хворого Максима Стасіва, який очікує на донора в Індії

|

Для Максима Стасіва продовжують збирати гроші. Усіх небайдужих просять підтримати хворого хлопця, який наразі перебуває із мамою в Індії в очікуванні донора. Про це на своїй сторінці у Facebook написав медик Вальдемар Надіжко, передає Львівський портал.

1

«Для всіх хто слідкує за непростим життєвим шляхом Максима Стасіва. Після нетривалого перебування в Україні, Максим з мамою повернулися до Індії, де продовжують очікувати на донора. Тривале перебування далеко від дому є доволі фінансово виснажливим. Гроші на проведення операції на рахунку клініки є, але також є і щоденні витрати, на які фінанси поступово вичерпуються. Зі згоди п.Богдани публікую реквізити, куди можна скерувати допомогу», – написав він.

1

Як раніше повідомляв Львівський портал, 17-річний пацієнт львівського «ОХМАТДИТу» Максим Стасів із села Підгірці Стрийського району Львівської області потребує термінової допомоги. Хлопець має вроджену патологію, внаслідок якої відбулося відмирання практично всього кишківника. Після чергової операції майже весь кишківник видалили, а без його пересадки дитина приречена. Тоді львів’яни вирішили об’днати зусилля для порятунку хлопця і організували акцію «Відмовся від однієї кави – подаруй життя Максиму».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *