ОСТАННІ НОВИНИ

167 львівським патрульним присвоїли почесні звання

|

Сьогодні у Львівському управлінні патрульної поліції відбулося урочисте вручення погонів та присвоєння поліцейським ряду знань, передає кореспондент Львівського порталу.

1

Наказом Національної поліції України 104 працівникам Управління патрульної поліції у місті Львова присвоїли первинні спеціальні звання середнього складу поліції. Ще 63 патрульні поліцейські отримали чергові спеціальні звання середнього та молодшого складу поліції.

2

Для вручення почесних звань лейтенантів до Львова приїхав заступник начальника Департаменту патрульної поліції, підполковник поліції Вадим Зеленський.

«Перш за все вітаю тих, хто отримав перше офіцерське звання. Ви повинні пам’ятати, що це велика честь носити звання офіцера патрульної поліції України. Це не просто слово і ви це повинні розуміти. Хочу, щоб ви жодного дня не забували девіз патрульної поліції: «Служити та захищати». Пам’ятайте, якою ціною в нашій державі здобулась воля та незалежність. Люди на вас дивляться, вірять в вас і довіряють вам, тому не підведіть їх», – привітав присутніх підполковник поліції.

3

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *