ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть групу квартирних крадіїв

|

На Львівщині судитимуть групу бандитів , які скоїли шість квартирних крадіжок, одна з яких переросла у пограбування. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

bdc1c477d6cb0b6

Відслідковуючи помешкання, які потерпілі залишали на певний час, зловмисники проникали в них, зламуючи замки дверей спеціально пристосованими знаряддями, і викрадали гроші, ювелірні вироби та інші цінні речі.

Таким чином, учасники групи заволоділи майном потерпілих у сумі більше 200 тисяч  гривень.

Їх злочинна діяльність припинена в травні цього року працівниками кримінальної поліції в Червонограді. У підозрюваних вилучено частину викрадених цінностей, коштів, пристроїв для відкривання замків та 2 автомобілі, якими пересувались злочинці. На це майно накладено арешт.

Дії спільників кваліфіковано за ч.3, ч.5 ст.185, а також ч.5 ст.186 КК України, тобто таємне та відкрите викрадення чужого майна, вчинене повторно, за попередньою змовою в складі організованої групи, із проникненням у житло.

Досудове розслідування у зазначеному кримінальному провадженні проводилось СУ ГУ НП у Львівській області.

Згідно з чинним законодавством, за скоєння вказаних злочинів передбачено покарання у виді позбавлення волі терміном до 13 років із конфіскацією майна.

Фото: РАІ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *