ОСТАННІ НОВИНИ

На Українському радіо відбудеться традиційний радіодиктант національної єдності

|

9 листопада, у День української писемності та мови, на Українському радіо відбудеться шістнадцятий радіодиктант національної єдності. Акція має на меті об’єднати всіх небайдужих навколо українського слова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі державного комітету телебачення і радіомовлення України.

115

Для того, щоб стати учасником, окрім бажання, необхідно мати аркуш паперу, ручку,  радіоприймач, комп’ютер, планшет або телефон з виходом в Інтернет. Об 11 годині на Першому каналі Українського радіо почнеться годинна радіопрограма, присвячена акції: йтиметься про історію радіодиктанту, його учасників, умови написання, а об 11:30 прозвучить власне текст.

Диктуватиме доцент Київського університету ім. Б.Грінченка Олександр Авраменко.

Українське радіо запрошує усіх охочих не лише долучитися і написати диктант, але й стати своєрідними співорганізаторами акції: створити свій власний осередок диктанту – зібратися родиною, колективом чи організувати написання за місцем роботи чи навчання, адже мета акції не перевірка грамотності, а єднання!

За умовами акції, кожен може надіслати диктант на перевірку на Українське радіо. Для цього треба скористатися звичайною поштою або електронною.

Паперові листи треба надсилати на адресу Хрещатик, 26, Київ – 1, 01001; електронні – [email protected] .

У випадку паперових версій, перевірятимуться лише диктанти, надіслані 9 і 10 листопада (за поштовим штемпелем). Електронні листи мають містити відскановані чи сфотографовані копії написаних від руки диктантів і бути надісланими не пізніше 12:00 10 листопада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *