ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині триває бойова підготовка строковиків

|

До 184 Навчального Центру продовжують прибувати громадяни України призвані на строкову військову службу. Загалом до кінця листопада на військовий вишкіл планується прийняти майже 2000 юнаків віком від 20 до 27 років. Про це Львівському порталу повідомили у прес- Прес-центр 184 навчального центру Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.

RICOH IMAGING

Враховуючи останні події у нашій державі, в українській армії суттєво змінився підхід до підготовки солдатів строкової служби. Відтак хлопці з перших днів проходять інтенсивну первинну військову підготовку на полігоні.

RICOH IMAGING

 

RICOH IMAGING

На навчальному місці особливу увагу приділяють таким дисциплінам як тактична медицина, рукопашний бій, вогнева та тактична підготовка.

RICOH IMAGING

На першій ділянці перший взвод освоює тактичну медицину, де солдати вивчають безліч важливих елементів починаючи від надання першої медичної допомоги та завершуючи евакуацією з поля бою. Одразу на сусідній ділянці новоприбулі солдати вчаться переміщатися полем бою. Поруч відпрацьовують прийоми рукопашного бою.

RICOH IMAGING

Як зізнаються самі юнаки найцікавіше для них це вогнева підготовка, адже багато хто мріяв постріляти з автомата ще з дитинства.

RICOH IMAGING

Як зазначив керівник стрільби на ділянці майор Микола Дорощук, хлопці із завзяттям підходять до виконання вправи і з кожним разом все влучніше стріляють з автомату, але до ідеальних показників потрібен ще час.

RICOH IMAGING

5 листопада понад 600 строковиків складуть Військову присягу на вірність українському народові. Як зазначив заступник начальника 184 Навчального Центру по роботі з особовим складом підполковник Володимир Безбородов, після завершення курсу молодого солдата відбудеться розподіл за різними військовими спеціальностями, а згодом їх направлять до військових частин для подальшого проходження служби. Хтось стане автомобілістом, хтось артилеристом або розвідником.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *