ОСТАННІ НОВИНИ

Академія сухопутних військ серед кращих навчальних закладів «World Edu»

|

За підсумками Четвертої міжнародної виставки закладів освіти «World Edu» Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного визнана одним з кращих вищих начальних закладів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі медіа-групі Національної академії СВ.

99

Днями у столиці України місті Києві завершились Восьмий міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті» та Четверта міжнародна виставка закордонних закладів освіти «World Edu», участь у яких взяли й представники Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

100

Цьогоріч до проведення форуму долучились 538 навчальних закладів із 24 регіонів України, а також Канади, США, Великобританії, Польщі, Чехії, Словенії, Франції, Болгарії та Греції.

101

У Національному виставковому конкурсі «Видатних науково-практичних досягнень в освіті» Академія нагороджена у номінації «Електронний освітній ресурс» за розробку програмного забезпечення «СіУВ-Львів» та «Кропива» («МАПА») та впровадження його до навчального процесу.

102

За презентацію «Застосування інформаційно-комунікаційних технологій і електронних засобів навчання для підвищення якості підготовки військових фахівців» колектив видового військового вишу нагороджений Почесним дипломом презентації.

103

А у номінації «Інноваційні підходи до впровадження медіаосвітніх технологій для підвищення якості освітньої діяльності» Академія нагороджена дипломом «Лауреат конкурсу I ступеня».

104

Також, за підсумками конкурсу, Національну академію сухопутних військ нагороджено дипломом «За активну участь в інноваційній освітній діяльності».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *