ОСТАННІ НОВИНИ

Визначено двох кандидатів на крісло керівника медицини катастроф Львівщини

|

На посаду генерального директора Львівського обласного центру  екстреної медичної допомоги та медицини катастроф претендують двоє осіб: Володимир Василенко та Орест Середа. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі обласної ради.

1

Відтак, найближчим часом відбудеться третій тур конкурсу. Йому передуватиме онлайн-дебати на телеканалі «Перший Західний» (про дату та час їх проведення буде повідомлено згодом)

Володимир Василенко – громадянин України, повна вища освіта за спеціальністю «Лікувальна справа», проходження інтернатури за спеціальністю «Хірургія». Наявність сертифіката лікаря-спеціаліста за спеціальністю «Медицина невідкладних станів». Наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) вищої кваліфікаційної категорії зі спеціальності «Організація і управління охороною здоров’я». Наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) вищої кваліфікаційної категорії зі спеціальності «Хірургія». Стаж роботи за фахом 21 рік 9 місяців.

Орест Середа – громадянин України, повна вища освіта за спеціальністю «лікувальна справа», кандидат медичних наук, Заслужений лікар України. Проходження інтернатури за спеціальністю «Терапія пульмонологія». Наявність посвідчення про присвоєння (підтвердження) вищої кваліфікаційної категорії зі спеціальності «Організація і управління охороною здоров’я». Стаж роботи за фахом 23 роки 2 місяці.

Нагадаємо,участь у відкритому конкурсі на заміщення посади директора медицини катастроф взяли  шестеро осіб: Сергій Бараннік, Володимир Василенко, Ярема Качмар, Анатолій Матківський, Наталія Поважук, Орест Середа.

До складу конкурсної комісії увійшли: Михайло Гичка, Ігор Комарницький, Микола Бандра, Віктор Кусий, Степан Середа, Андрій Іванців, Дмитро Тигач. Головою відповідної комісії обрали Ірину Микичак.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *