ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на дитячо-юнацький фестиваль хорового мистецтва

|

Наприкінці осені у Львові відбудеться сонячний та радісний дитячо-юнацький фестиваль хорового мистецтва «Співаймо канон!». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

96

Львівський фестиваль «Співаймо канон» відбудеться вже всьоме. Він має свої традиції, з радістю зустрічає вірних учасників, що повертаються щороку, та нові колективи.

Також під час фестивалю проходять майстер-класи хорового виконавства, на його основі видано збірку канонів «55 творів для дитячого хору написаних у формі канону». Цікаво і дітям, і дорослим!

Однією з важливих цілей фестивалю є популяризація творчості українських композиторів та українських пісень. А те, що багато народних пісень можуть виконуватись каноном свідчить про їхню мистецьку досконалість та універсальність. Також діти виконують твори класиків світового мистецтва.

У цьому році на фестивалі буде 39 хорових колективів з 7 областей України.

«Запрошуємо всіх охочих долучитись до фестивалю! Дитячий спів подарує добрі та свіжі емоції, об’єднає різні куточки нашої країни. З радістю чекаємо на слухачів 18-20 листопада. Місця проведення – Будинок органної та камерної музики, Палац мистецтв та Львівська обласна філармонія», – йдеться у повідомленні організаторів.

Як відомо, історія виникнення музичного поліфонічного жанру канону сягає 13 століття. Але і в наш час до нього звертаються композитори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *