ОСТАННІ НОВИНИ

Доба у зоні АТО пройшла без втрат серед українських військових

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих і поранених у лавах українських військ немає. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

01-11-777x437

Луганський напрямок

Головною «гарячою точкою» вчора було Кримське, де противник здійснив 2 мінометних та 2 артилерійських обстріли. Також окупанти порушили режим тиші у двох селах на березі Сіверського Донця в районі Щастя – Нижньотеплому та Лопаскиному. В Попаснянському районі вчора було спокійно.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 9 ворожих обстрілів, зокрема 4 – з важкого озброєння.

Донецький напрямок

Тривають інтенсивні перестрілки між бойовиками та силами АТО в авдіївській промзоні. При цьому окупанти випустили по наших позиціях майже 40 мінометних мін. Також ворожі обстріли відбулися в Луганському (з БМП), з Верхньоторецького (мінометний) та на позиції «Шахта «Бутовка». Українські війська активно ведуть вогонь у відповідь.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 10 ворожих обстрілів, зокрема 5 – з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Кількість ворожих обстрілів зменшилася. Найбільш складна обстановка, як і раніше, в Широкиному. Також у Красногорівці відбулося 3 мінометних обстріли з боку НЗФ. Окрім цього, окупанти порушили режим тиші ще на 6 наших оборонних рубежах.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 17 ворожих обстрілів, зокрема 5 – з важкого озброєння.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *