ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО загинув один український військовий, ще восьмеро отримали поранення

|

За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще вісім  – отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

31-10-1-777x437

Луганський напрямок

Вчора відбулося 5 ворожих обстрілів, зокрема 4 – з важкого озброєння. Окупанти порушили режим тиші в Лопаскиному, Кримському та під Попасною. По наших позиціях було випущено понад 20 боєприпасів з мінометів та 122 мм гармати.

Донецький напрямок

Бойові дії ведуться по всьому фронту. Найпотужніший ворожий обстріл вже традиційно відбувся в Авдіївці. Він тривав безперервно 4 години, при цьому, окрім легкого озброєння, окупанти застосовували міномети. Окрім цього, на цих же рубежах сталося ще 2 мінометних обстріли з боку противника.

У Верхньоторецькому надвечір відбулося бойове зіткнення між силами АТО та окупантами. За годину до цього окупанти кілька разів вистрілили з міномета. Загалом бій тривав близько 50 хвилин, противник був змушений відступити, з нашого боку, на жаль, не обійшлося без втрат.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 17 ворожих обстрілів, зокрема 8 – з важкого озброєння, та 1 бойове зіткнення.

Маріупольський напрямок

Обстановка без змін. Спокійних районів на фронті немає, проте найбільш інтенсивні бойові дії вчора тривали у Красногорівці, Мар’їнці, Старогнатівці та на ділянці Павлопіль – Широкине. Як і в минулі дні, противник активно застосовує міномети та БМП. На всіх вищезгаданих рубежах сили АТО неодноразово відкривали вогонь у відповідь.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбувся 31 ворожий обстріл, зокрема 9 – з важкого озброєння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *