ОСТАННІ НОВИНИ

Приїхавши на сімейну сварку, патрульні виявили наркопритон

|

Львівські патрульні виявили можливе місце продажу наркотиків. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

3

Вчора на службу 102 надійшов виклик про сімейну сварку на вулиці Варшавській. Коли інспектори прибули на місце події – виявили там чоловіка, якого не впускає до квартири цивільна дружина. Жінка пояснила це тим, що він не прописаний за даною адресою, тому вона має право так робити. На що чоловік повідомив, що вона продає наркотичні речовини.

2

Громадянка стверджувала, що насправді це він продає і провела інспекторів на балкон де сушилася рослина зеленого кольору схожа на наркотичну. А також на підлозі лежав пристрій для вживання наркотичних речовин. Чоловік випадково зізнався, що це його і він просто хотів підставити жінку. Зізнання патрульні відзняли на камеру. У цей момент в квартирі перебувало п’ятеро неповнолітніх дітей. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

1

Підозрюваного доставили до медичного закладу для перевірки на стан наркотичного та алкогольного сп’яніння. Результати тестів підтвердили, що він напідпитку та вживав наркотики.

Фото: Патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *