ОСТАННІ НОВИНИ

На території Розточчя облаштовують нові веломаршрути

|

Днями у місті Замость (Польща) відбулась робоча зустріч представників польської та української сторони з питань підготовки до реалізації проекту «RoweLove Розточчя – разом незважаючи на кордони». Йдеться про створення нових велосипедних маршрутів у Розточанському заповіднику на території України та Польщі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

fotorcreated_1477904540_613x415-85201465201_3_0

Зокрема, заплановано маркування веломаршрутів, облаштування пунктів обслуговування туристів, будівництво центру туристичної інформації, а також виготовлення друкованих атласів та картографічних матеріалів.

Про це повідомили у департаменті екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації.

Участь у робочій зустрічі, з української сторони, взяв начальник відділу регулювання використання водних ресурсів департаменту Костянтин Орловський.

«Реалізація заходів проекту дозволить облаштувати інфраструктуру для туристів, сприятиме популяризації активного відпочинку, а також створить умови для ознайомлення широкого кола відвідувачів з «перлинами» Яворівського національного природного парку», – прокоментував начальник відділу.

Він також додав, що реалізація проекту «RoweLove Розточчя» відбувається у рамках Європейського інструменту сусідства (ЄІС) та програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

Партнерами цього проекту виступають: з української сторони – Яворівський національний природний парк, Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» і департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації, з польської сторони – місто Замость, Воєводство Люблінське та Розточанський національний парк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *