ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині понад 390 тисяч родин отримують житлову субсидію

|

Станом на 28 жовтня в області  житлову субсидію отримують 391 тисяча  сімей. У цілому підтримкою житлової субсидії охоплено більше мільйона громадян області. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

1211410-231645-4x214912

За словами директора департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Василя Мартиняка, середній розмір одержаної субсидії становить 166,6 гривень, середньомісячний дохід на особу в домогосподарстві становить 1 тисяч 449 гривень.

«На даний час органи соціального захисту населення проведено перерахунок призначення житлових субсидій усім сім’ям на наступний річний термін, які одержують субсидію з травня – жовтня 2015 року та завершується робота щодо перерахунку всіх житловий субсидій на опалювальний період», – зазначив Василь Мартиняк.

Він також додав, що в умовах підвищення цін та тарифів на житлово-комунальні послуги органи соціального захисту населення Львівщини готові надати можливість отримати допомогу на оплату житлово-комунальних послуг, всім, хто її потребує.

Нагадаємо, що станом на 12 вересня в області одержували житлову субсидію 369 980 родин.

Фото: www.interfax.by

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *