ОСТАННІ НОВИНИ

Через підробку документів на Львівщині судитимуть депутата

|

Прокуратурою Львівської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно депутата Суходільської сільської ради Перемишлянського району. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури області.

суд

Посадовцю повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.364 (в редакції КК України 2001 року) та ч.1 ст.366 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що депутат, використовуючи надану йому владу, в інтересах третіх осіб, склав завідомо неправдиві офіційні документи, у тому числі – рішення виконавчого комітету Суходільської сільської ради. На підставі зазначеної документації зацікавлена особа отримала дозвіл на приватизацію житлового будинку в селі Суходіл Перемишлянського району та незаконно зареєструвала право власності на це майно.

За вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.364 (в редакції КК України 2001 року – використання службовою особою свого службового становища всупереч інтересам служби в інтересах третіх осіб, що завдало істотної шкоди інтересам окремих громадян) та ч.1 ст.366 КК України (внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей), посадовцю загрожує обмеження волі  до трьох років, із позбавленням права обіймати певні посади на той же термін.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *