ОСТАННІ НОВИНИ

Небайдужі збирають гроші, аби подарувати дівчинці слух

|

Усіх небайдужих просять допомогти маленькій 7-річній дівчинці, яка після важкої хвороби втратила слух. Відповідний допис з’явився у соціальній групі Варта1, передає кореспондент Львівського порталу.

551

«Усі не байдужі, кому болить чуже горе. Звертаюсь до вас про допомогу. Допоможіть почути світ моїй дитині. Потрібні два дороговартісні слухові апарати, ціна яких 96728грн. 11-го грудня їй буде 8 рочків, а 12 жовтня вже минуло сім років як вона хворіє», – повідомляє мати дівчинки Галина.

За словами жінки, її донька родилася здоровою, спокійною дитиною, а в 10 місячному віці їй поставили діагноз «Гідроцифалія (шунтування)», яка супроводжувалась мозково-пірамідальною недостатністю нижніх кінцівок. У два роки було проведено КТ головного мозку, діагностовано і оперовано внутрішню мозкову гематому, яка охоплювала частину лікворошунтуючої системи. Однак після всіх нещасть дитина втратила слух (хронічна сенсоневральна приглуховатість IV ступеня).

552

«Я ніколи не зверталась за допомогою до чужих людей, а зараз дуже прошу дати моїй донечці Улянці дати шанс на повноцінне життя», – просить небайдужих жінка.

Реквізити для перерахунку коштів:

Картка «ПриватБанк»

5168 7556 3099 7845

Отримувач: Рудніцька Галина Юріївна (мама дівчинки)

Контактний телефон: +380 (98) 457 23 19 (Галина)

Інформація перевірена активістами Варта1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *