ОСТАННІ НОВИНИ

У Національній академії сухопутних приймали військових НАТО

|

Національну академію сухопутних військ відвідали представники Північноатлантичного альянсу. Гості прибули з метою підвищення рівня поінформованості щодо військової структури і завдань альянсу та для покращення розуміння процесів та стану військового співробітництва Українського війська з країнами-членами та партнерами НАТО. Про це Львівському порталу повідомили у медіа-групі Національної академії СВ.

502

503

Делегацію представників Північноатлантичного альянсу очолив заступник начальника штабу з питань військового партнерства стратегічних командувань НАТО генерал-майор Одд Егіл Педерсен.

504

505

На початку візиту до видового військового вишу іноземні гості зустрілись із керівництвом навчального закладу. Зокрема, начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук ознайомив представників НАТО з історією Академії, особливостями функціонування освітньої установи та системою підготовки майбутніх офіцерів для Українського війська. Також сторони обговорили ключові питання співробітництва та обмінялись пам’ятними сувенірами.

506

Згодом, під час відкриття заходу, зі вступною лекцією про сьогодення Альянсу виступив голова іноземної делегації генерал-майор Одд Егіл Педерсен. Він загострив увагу присутніх на основних завданнях Північноатлантичного альянсу та програмах, які покликані їх реалізувати, дав характеристику сучасному стану партнерства між Україною та НАТО.

507

Продовжилась робота за трьома секціями, де курсанти, керівний та професорсько-викладацький склад Академії спільно з фахівцями Альянсу провели дискусії стосовно політики НАТО, партнерства з цієї організацією та її ролі у підтриманні миру та безпеки в регіоні та всьому світі.

509

Усі охочі мали можливість задати членам делегації найактуальніші питання стосовно діяльності Північноатлантичного Альянсу, його політики та можливого надання допомоги у вирішення складної військово-політичної ситуації в Україні, подальшого партнерства із нашою державою тощо.

510

511

Варто додати, що цього року цей захід проводиться вже вдесяте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *